zondag 27 november 2011

Kings Things december/januari online

Dankzij de prachtige composities van Martine Bleyen is deze Kings Things helemaal in kerststemming!
Je krijgt de kans om ons logo te pimpen of te vernieuwen in een wedstrijd, er is een prijsvraga en we geven weer prachtige prijzen weg, zoals posters en boeken!
Ben je naar onze Dollarbabydag in Antwerpen geweest halverwege november? Je vindt in deze Kings Things een verslag hoe het was en wat je hebt gemist – misschien wel een van de gelimiteerde, genummerde exemplaren van De beproeving die wij van Luitingh cadeau mochten doen!
Ivan Lok ging naar Amerika, en natuurlijk ook ‘even langs’ bij Stephen King, en schreef er een prachtig verslag van! Ook vind je een interessant artikel over King’s ‘andere kant’ en krijg je de uitslagen van prijsvragen, een vervolg in de strip van Richard Wouters’ Dolans Cadillac, heel veel nieuws en nieuwe informatie over Nederlandse uitgaven van King en schrijvers die we graag aanraden, en zijn er ook diverse boek- en filmrecensies te lezen. Eindelijk is weer eens een filmrecensie van onze Tim; die dit keer Melancholia van Von Trier heeft bekeken.
En inderdaad, met deze Kings Things moet je de komende festiviteiten als Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw gaan overbruggen, dus duik er snel in en mis niets!

Surf snel naar de nieuwste Kings Things! (of wordt gratis lid via de website; http://www.stephenking.nl/ - Kings Things)

donderdag 24 november 2011

And the winner is...


Op ons filmfestival hebben wij drie gelimiteerde edities van De Beproeving onder de bezoekers verloot. De drie boeken zijn gewonnen door:
- Livinus Voormolen (loterij zaterdag)
- Judith Rutte / Marco van Leeuwen (loterij zondag)
- Marcel Sentel (extra loterij)

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige prijs!

woensdag 2 november 2011

Nieuwe Dollarbaby: Dead Man's Hand


Star Victoria heeft een fundraising-campagne opgezet voor haar verfilming van Kings verhaal 'The Man Who Would Not Shake Hands'. De film draagt de naam "Dead Man's Hand".

Je kunt nog een paar dagen doneren via indiegogo.com... Als je genoeg doneert, krijg je zelfs een kopie van de film als 'ie klaar is, en je naam staat op de aftiteling!
Zeker even gaan kijken dus!
(Zie ook de facebookpagina van de film)

dinsdag 1 november 2011

Win 11/22/63 of Misery!


De Franse Stephen King Fanclub heeft inmiddels meer dan 10.000 volgers op Twitter. Ter gelegenheid daarvan heeft de webmaster van deze fanclub een wedstrijd georganiseerd, waarbij je de US-editie van Kings nieuwe boek 11/22/63 of de Amerikaanse 'dwarsligger' van Misery kunt winnen.

Deze wedstrijd staat alleen open voor mensen in Europa. Dus grijp je kans, abonneer je op de twitter-account van #ClubStephenKing en wie weet val jij straks wel in de prijzen!

Meer info over deze wedstrijd op http://quotes.club-stephenking.fr/contest