maandag 30 juli 2012

Voorverkoop Fanclubdag 2012

Op 10 november 2012 viert de fanclub haar 10-jarig bestaan in Het Veerhuis in Nieuwegein (goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gratis parkeren voor de auto).

Voor dit evenement, dat je zeker niet zult willen missen, zijn NU de kaartjes in de voorverkoop.

Aan de deur gaan deze kaartjes je straks € 7,50 kosten (als we niet uitverkocht zijn), maar in de voorverkoop kun je ze nu al bestellen voor € 5,00 per stuk.

Ga naar onze web-shop en bestel je kaartje. Kijk dan gelijk even of je nog wat van onze huidige merchandise wilt bestellen. Op de fanclubdag introduceren we ons nieuwe logo en onze nieuwe merchandise, dus dit is je laatste kans om nog iets aan te schaffen van onze huidige "lijn".

dinsdag 24 juli 2012

Fanclubdag 2012

Het gaat niet lang meer duren voor je van alles kunt lezen over de aankomende Fanclubdag.
We vieren ons 10-jarig bestaan op zaterdag 10 november a.s in Nieuwegein; dus reserveer 'm vast - dan hoor je binnenkort meer! (gratis) Kings Things lezers krijgen deze week een Kings Things extra in hun mailbox en daarna is ook op de website het nieuws terug te vinden!

In het menu onder:== fanclub==ontmoet de fanclub== vind je de fanclubdagpagina nu online!

vrijdag 13 juli 2012

Hartstilstand voor Green Mile Coffey

Michael Clarke Duncan is in het ziekenhuis beland na een hartstilstand. De acteur, bekend van onder meer de film The Green Mile, werd in de nacht van donderdag op vrijdag gevonden door zijn vriendin Omarosa Stallworth.
Stallworth wist Duncan door middel van reanimatie weer bij te brengen, meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Vervolgens is de acteur naar een ziekenhuis in Los Angeles gebracht, waar hij op de intensive care ligt.
Bronnen vertellen TMZ dat Duncans hartslag inmiddels stabiel is. Artsen onderzoeken waarom het hart van de acteur ermee stopte. Duncan is onder meer bekend van zijn rol als John Coffey in de film The Green Mile. Voor deze rol werd hij genomineerd voor een Oscar en een Golden Globe. De acteur speelde ook een hoofdrol in de serie The Finder. Die serie, een spinoff van de populaire serie Bones, werd echter al na een handvol afleveringen van de buis gehaald.

dinsdag 10 juli 2012

Shining en Dr. Sleep

In december brengt Luitingh opnieuw het boek De Shining uit. Kun je die nog even lezen voor je aan Dr. Sleep begint, die voor april 2013 gepland is.

Stephen King wilde wel eens zien wat er van Danny Torrance uit De Shining terecht was geko...men en schreef daarom Dr. Sleep. Danny is een van die mensen die zeggen dat ze nooit als hun vader zullen worden. Maar natuurlijk is de inmiddels veertigharige Danny net zo verslaafd aan drank als zijn vader Jack ooit was. En wat voor werk zou Danny doen, vroeg King zich af. Hij besluit hem te laten weren in een hospice omdat Danny met zijn gave – de Shining- stervenden kan bijstaan als ze de grens van leven naar dood over gaan. Ze noemen hem Dr. Sleep…