dinsdag 30 oktober 2012

Veiling items online!

Vanaf vandaag kun je ook de items zien die we voor de veiling op de kop hebben getikt! Je kunt alleen terplaatse (laten) bieden op de dag zelf (lees even de regels) en wie weet ga je wel met een van deze speciale items naar huis! De veiling start om 14:00 uur - natuurlijk op onze Fanclubdag, op 10-11-12! Kijk snel op deze pagina!

vrijdag 26 oktober 2012

Kings Things november online!

Door de drukte voor de fanclubdag zijn niet alle rubrieken in deze Kings Things vertegenwoordigd maar er is nieuws, een prijsvraag en een Luckey Quarter en natuurlijk een nieuwe Dolans Cadillac.
Lees in deze Kings Things ook meer over onze speciale fanclubeditie, met originele art van De Groene Mijl. Die is namelijk UNIEK!
Niet alleen wij hebben het druk, want ook alle aanwezige
schrijvers leven naar de dag toe en hebben er zin in. Hopelijk doen jullie dat ook en zijn jullie
allemaal van de partij! Om de schrijvers die aanwezig zijn nog even in het zonnetje te zetten, vind je van elk van hen in deze Kings Things de recensie van het boek dat we lazen en dat eigenlijk ook de reden is dat we ze uitnodigden voor onze dag.
Uiteraard hopen we je te zien op 10-11-2012 in Nieuwegein, (bestel tot 30 oktober je ticket nog met korting!) maar tot die tijd wensen we je weer veel leesplezier in deze Kings Things!
De Stephen King Fanclub Crew

dinsdag 23 oktober 2012

Bij Blokker hebben ze een hele berg King DVD's in de aanbieding voor 5,99! Gauw even langs (online of in de winkel) als je nog wat mist dus!

(naar blokker)

woensdag 17 oktober 2012

"Sinister" regisseur verfilmt "The Breathing Method"

Stephen Kings romanverzameling Different Seasons is een lucratieve bron geweest voor verfilmingen. Rita Hayworth and the Shawshank Redemption werd The Shawshank Redemption(1994), The Body kreeg de verfilming Stand by Me (1986) en Bryan Singer maakte in 1998 Apt Pupil. Het vierde verhaal, The Breathing Method, bleef tot nu toe echter onaangetast.

Scott Derrickson, regisseur van de aankomende griezelfilmSinster, gaat zich nu wagen aan een verfilming. Het scenario wordt verzorgd door Scott Teems en het budget zal nog onder de twintig miljoen dollar komen te liggen. Het betreft een liefdesverhaal over een dokter die valt voor een zwangere patiënte die hij leert omgaan met de naderende geboorte van haar kind.

Bron: Filmtotaal

Het hoge gras & De hoogste versnelling

Uitgeverij Luitingh heeft aangegeven dat er in 2013 twee e-books boekjes in de planning staan. De titels zijn: Het hoge gras (vertaling van In the tall grass) - samen met zoon Joe Hill en De hoogste versnelling (vertaling van Throttle). Elk kost je straks 4,99.
En dat naast de al geplande boeken Joyland en Dr. Sleep. 2013 wordt een echt King jaar!

Zodra er meer nieuws bekend is hoor je het van ons!

dinsdag 16 oktober 2012

10-jarig bestaan fanclub uitgave!

Super, super super trots zijn we op het boek dat we mogen uitgeven van uitgeverij Luitingh Sijthoff ter ere van ons 10-jarig bestaan. IEDEREEN mag het weten: het wordt De Groene Mijl (met linnen kaft zoals de speciale uitgaven van Achtbaan). Het boek komt samen met een prachtig uitgevoerde, RVS boekenlegger met ons nieuwe logo erop.
 
LET OP: Dit boek is ALLEEN verkrijgbaar op de fanclubdag, en zal dus ook NIET later in onze shop te koop zijn! Elke entree betalende fan krijgt één bon waarmee één
boekenlegger + boek kan worden afgehaald voor 19,00. Als je deze speciale editie in de wacht wilt slepen, MOET je dus echt (zelf) naar de fanclubdag komen…

We zullen hierin geen uitzonderingen maken,
ongeacht de reden dat je niet aanwezig kunt zijn: we zullen het boek niet opsturen of een extra boek met een andere aanwezige meegeven. Uiteraard kun je wel je vervelende (maar dan opeens lieve) broertje vragen het boek voor je te komen halen of je nietsvermoedende buurvrouw op een gezellig dagje uit trakteren, die daardoor bij de entree één bon krijgt voor éé
n boek.

Prijs: 19,00 voor de boekenlegger en de speciale Groene Mijl editie!
Wat is er zo speciaal aan deze uitgave?
  1. Hardcover (21x15 cm) in donkergroen linnen (donkerder dan de linnen Achtbaan)
  2. Prachtige opdruk op voorzijde en rug van de titel; De Groene Mijl
  3. In het boek staat een Quote opgenomen van King voor de Nederlandstalige fans
  4. Het is een gelimiteerde, genummerde oplage van 300 exemplaren
  5. Er is origineel artwork in op genomen van Paul Geyer (zwart-wit)
  6. Er zit een extra, genummerde inlay behorend bij het boek (nummers stemmen overeen)
  7. Een roestvrijstalen boekenlegger met daarop het nieuwe logo van de fanclub
  8. Alleen verkrijgbaar op onze fanclubdag!
Dit is uitgave die je als fan zeker in je verzameling wilt hebben!
 
Bestel dus als een speer - en voor 30 oktober a.s. met korting je ticket voor de fanclubdag als je een Groene Mijl wilt hebben dus!!

maandag 15 oktober 2012

Comic 'The Little Green God of Agony'

Op de officiële website van Stephen King verschijnt de komende weken een GRATIS comic van het verhaal 'The Little Green God of Agony'. Elke maandag, woensdag en vrijdag komt er een nieuwe bladzijde online. Over acht weken is het verhaal compleet. De eerste bladzijde kun je NU al downloaden op deze pagina!

dinsdag 9 oktober 2012

TITEL Fanclub uitgave bekend in Kings Things!

We hebben toestemming gekregen van Luitingh voor een speciale uitgave (met origineel artwork!) voor ons 10-jarig bestaan! De bestelling is gedaan, en de coverartist is druk bezig voor de kaft!
Welke titel dit is, hoe je eraan kunt komen, en wat zo’n Nederlandstalige, superspeciale, gelimiteerde hardcover uitgave, die je als fan zeker in je verzameling wilt hebben dan moet kosten lees je in de zojuist verstuurde Kings Things extra!
 
Ook hebben we weer een flink aantal unieke manuscripten gekregen voor onze loterijen! Op de foto zie je het al: het zijn manuscripten en Advanced Uncorrected proofs van diverse King titels! Dat is iets waar je
normaal als fan nooit aan kunt komen, en iets dat je alleen bij ons op de Fanclubdag kunt winnen! Koop gewoon een lootje van 1 euro (gehele dag geldig) per stuk op 10 november a.s. tijdens de fanclubdag en maak gebruik van deze UNIEKE KANS OM ER EEN TE BEMACHTIGEN!
 
Bestel nu als een speer je fanclubdagticket in onze shop en wees er bij, maar kijk eerst snel in Kings Things Extra!
(Je moet ingeschreven zijn om Kings Things te kunnen lezen, dus schrijf je nu snel en GRATIS in voor ons maandelijks mailing magazine en mis nooit meer zo'n nieuwtje! http://www.stephenking.nl/kingsthingsinschrijven.htm)


dinsdag 2 oktober 2012

"You Can't Kill Stephen King" in België

De horror-spoof "You Can't Kill Stephen King" zal op 28 oktober aanstaande te zien zijn op het Razor Reel Fantastic Film Festival in Brugge (België). Dit is de Europese première van deze film.De film begint om 20.00 uur.

De trailer van de film vind je hier!

Voor meer informatie (en kaarten) kun je terecht op deze website.

Speciale uitgave voor 10-jarige fanclub!

Heel speciaal item!
We hebben toestemming gekregen van Luitingh voor een speciale uitgave (met origineel artwork!) ter ere van ons 10-jarig bestaan!
In het boek zal een Quote zijn opgenomen van King voor de Nederlandstalige fans!

Nu is het nog even wachten op hoe we de cover kunnen gaan doen voor deze gelimiteerde, genummerde oplage in hardcover!

Als we de deal helemaal rond hebben zullen we je laten weten om
welke (wel eerder uitgegeven) titel het gaat. 
Dit is uitgave die je als fan zeker in je verzameling wilt hebben!
Maar je moet er wel voor op 10 november a.s. naar de Fanclubdag komen.
Hoe dat precies zit laten we je later nog weten!

Fanclubdag update!

Tijd voor een update over de fanclubdag, die straks op 10 november in Nieuwegein zal plaatsvinden en waarover je hier nog meer bijzonderheden vind.
De pagina is ook weer bijgewerkt met nog meer prijzen voor de loterij, dus surf er zeker even heen!
De uitgever van King in Nederland, Luitingh, stelt weer een aantal fantastische prijzen beschikbaar! Wat te denken van een aantal vertaalbare manuscripten en uncorrected proofs van King (o.a. Wind through the keyhole)? We verloten ze in onze loterijen (lootjes als altijd voor 1 euro p/st te koop op de dag zelf), dus dat - en Geneviève Waldmann is sinds 2011 de directeur—uitgever en zij komt spreken op onze dag - dat wil je niet missen toch!?