vrijdag 25 juli 2008

"N" komt eraan!

Uit Stephen King's nieuwste boek (te verschijnen in november 2008) Just past Sunset, komt het verhaal 'N'. Maar nu is bekend geworden dat het ook een animatieserie wordt van 25 afleveringen die elk ongeveer 2 minuten duren. Bekijk hier een trailer, een aflevering, behind the scenes en artwork voorbeelden. Vanaf maandag 28 juli, wordt op in Amerika elke dag een van de afleveringen uitgezonden. Blokken van vijf afleveringen zullen op iTunes te vinden zijn: elke maandag tot 25 augustus. Wil je toch al eerder kijken kan dat ook: Geef je naam en email door op
http://www.blogger.com/www.NisHere.com en bekijk de eerste episode voor de officiele release!

"N" is een originele videoproductie, gebaseerd op het verhaal uit Just After Sunset. Alleen is het een tekenfilm, speciaal ontworpen en geproduceerd voor kleine schermen. Een van de voiceovers in "N" is de voor een Emmy en Golden Globe award genomineerde acteur Ben Shenkman. Natuurlijk is er ook een officiele website voor "N" waar meer informatie te lezen valt.

Het ligt ook in de bedoeling dat "N" als comicboek wordt uitgegeven. Marvel en Stephen King zijn er al mee bezig en het wordt verwacht in de eerste maanden van 2009.
Meer weten over de pressrelease? Klik hier.