zaterdag 9 augustus 2008

Superactie Dutch Film Works

Iedereen kijkt na het zien van 1408 al reikhalzend uit naar de DVD van The Mist. En dankzij Dutch Film Works mogen we je als Stephen King Fan een heel speciaal aanbod doen!

Uniek in Nederland:
Stephen King Fans kunnen de DVD van The Mist eerder in huis hebben dan de DVD in de winkels verkrijgbaar zal zijn! De release is eind augustus, maar vanaf 13 augustus zijn ze beschikbaar voor de leden van de Stephen King fanclub. En ook nog eens meer dan 5 euro goedkoper dan de winkelprijs van 24,99!

De verkoop pagina is alleen toegankelijk zijn via de links die wij je doorgeven en daarmee is het ook meteen een ZEER EXCLUSIEVE aanbieding!
Daarnaast is er een speciale aanbieding voor de DVD 1408, en kun je 1408 en The Mist samen bestellen met een korting van meer dan 15 euro!

Nog meer!
DFW doet nog een extra actie: onder de bestellers van de DVD’s wordt een pakket verloot waarin de volgende DVD’s zitten: Captivity Steelbook, Black Sheep S.E., Slither Steelbook, Reeker Steelbook, The Messengers Steelbook (de titels zijn onder voorbehoud, prijswinnaar wordt via de Stephen King Fanclub bekend gemaakt).

En dat is nog niet alles!
Want in Kings Things van september geven we ook nog eens een flink aantal DVD’s weg! Niet alleen de steelcases maar ook de blue-ray DVD’s!

Hoe kun je bestellen en meedoen met de actie?
Vanwege de problemen met de site hebben we op een andere plaats de informatie beschikbaar gezet. Zodra de site weer online is vind je die informatie terug via het Kings Things archief.
Maar voor nu: KLIK HIER en doe mee!