donderdag 30 oktober 2008

Nederhorror DVD box


Er komt een unieke Nederhorrorbox met 'Tikken' van Jack Lance, 'Horizonica' (de eerste Nederlandse zombiefilm) en 'Woensdag' (eerste Nederlandse slasherfilm).
De verwachte releasedatum van de box is rond 15 november. De box met 3 films (het wordt een 4 disc box omdat Horizonica een dubbel DVD is) is straks overal te koop, natuurlijk ook in suspenseshop.com! De box gaat maar 19,95 kosten.
Tikken gaat over Rick, die heeft het gelukshorloge van de overleden Charles in bezit. Charles heeft hem in een dronken bui eens gezegd: "Zolang het horloge tikt, tikt mijn hart". Het horloge stond stil op de tijd dat Charles overleed. Zou het horloge nu ook Rick geluk bezorgen?
Horizonica gaat over twee groepen studenten die in een bos worden gedropt en moeten proberen de bewoonde wereld weer terug te vinden, waar zich een vreemde ziekte de kop op steekt... En in Woensdag wordt een nieuw realityprogramma genaamd Camp Slasher uitzonden, waarin acht jongeren achtervolgt worden door een moordenaar. Als blijkt dat in het nachtelijke woud een echte psychopaat rondwaart is maar de vraag wie er voor de bijl gaat...

Hoe dan ook gaan wij voor de bijl voor deze NederhorrorDVD!