woensdag 11 februari 2009

Under the Dome

Under the Dome staat nu op de site van Simon & Schuster’s en volgens de informatie die erbij staat zou het boek 1038 pagina's lang zijn. Een lekkere dikke pil dus, net zo dik als de onverkorte editie van De Beproeving, die in november dit jaar in de USA wordt verwacht.
Cemetarydance brengt het boek tot en met vrijdag 13 februari voor 38 euro. Daarna wordt de prijs 35 euro, dus DE tijd om je boek nog snel te bestellen!

Luitingh liet ons weten om Under The Dome natuurlijk ook uit te gaan brengen: "Under the Dome gaan we zeker uitbrengen, maar dat moeten we contractueel NA de Amerikaanse editie doen. Zo snel als we mogen daarna bieden we hem aan."
En vast een belofte voor onze loterij op de fanclubdag (waarover we trouwens al druk aan het debatteren zijn): " We hebben het manuscript nog met originele doos van de agent, zodat jullie ze uiteindelijk kunnen verloten of iets anders leuks mee kunnen doen. Het is enorm dik, wel 1400 pagina’s ofzo, en er zitten nog leuk typfouten en alles in (dat vind ik altijd charmant. Ook Steve is maar een mens).", aldus onze contactpersoon bij Luitingh.