woensdag 25 maart 2009

lezers lezen ook: Kleurenblind

Twee welbekende schrijvers hebben letterlijk hun krachten gebundeld: Nico De Braeckeleer en Kees Krick schreven elk een korte roman: ‘Helrood’ en ‘Sepia’. De twee verhalen worden gebundeld in de huiveringwekkende dubbelthriller ‘Kleurenblind’. Hiernaast zie je alvast de prachtige cover van het boek.
‘Helrood’: Na haar studies aan het conservatorium wil Kirsten zich ergens in stilte terugtrekken om op haar piano te componeren. Die rust vindt ze als conciërge van het gebouw van een voormalige psychiatrische instelling. Maar al snel wordt de vrede verstoord door de komst van helrode schimmen. Ze dwalen rond in het oude gebouw en zinnen op wraak om wat er jaren geleden is gebeurd…
‘Sepia’: Tijdens een fotosessie van fotograaf John sterft een model. Het lijkt op een ongeluk, maar als kort daarna opnieuw een fotomodel om het leven komt, blijkt er meer aan de hand te zijn. De mysteries stapelen zich op en steeds meer mensen lopen gevaar. En wat heeft Johns verleden met de sterfgevallen te maken?
Meer lezen over Nico en Kees en hun boek doe je hier! Het boek is onze supertip!

ISBN: 9789079552115 – uitgeverij Kramat – 208 blz. – 17,95 euro – verschijnt maart 2009. Het boek kan nu dus elk moment in de winkels liggen en we kunnen je het boek aanraden!!