vrijdag 17 april 2009

Inloopmiddag in Rotterdam op 9 mei.


Op zaterdag 9 mei 2009 hebben we weer een gezellige inloopmiddag. Dit keer in Rotterdam, in boekhandel Selexyz/Donner aan de Lijnbaan 150. We zijn van harte welkom in het restaurant Bagels & Beans dat op de vijfde verdieping in het pand van boekhandel Donner is gevestigd.
We hebben binnen een leuk hoekje gereserveerd, maar bij mooi weer kunnen we ook lekker buiten zitten op het dakterras.
Kijk maar eens:
http://www.bagelsbeans.nl/winkel_lijnbaan_rotterdam.shtml

De inloopmiddag begint om 12:30 uur en duurt tot 16:00 uur. Onze eigen merchandise nemen we natuurlijk mee en wanneer je van tevoren artikelen bestelt in ons winkeltje dan kunnen we die mogelijk ook meenemen voor je, en … zonder portokosten! Wel moet je dan bij de bestelling in de rubriek “telefoon/opmerking“ aangeven "meenemen inloopmiddag", wat betekent dat je de bestelling komt ophalen. Je mag vooruit betalen, maar je kunt ook bij het afhalen van de artikelen afrekenen.


Bagels & Beans is vanaf Rotterdam Centraal station (NS) goed bereikbaar met de metro. Alle metro’s rijden richting metrostation Beurs. Vanaf het perron ga je in de rijrichting van de metro de trap op naar boven. Bovenaan ga je rechtsaf richting Binnenwegplein. Daarna rechtsaf de roltrap naar boven nemen en richting Blokker lopen. Je ziet Selexyz/Donner dan vanzelf aan je rechterhand.