zondag 16 augustus 2009

de nieuwe Dan Brown

Veel fans van Stephen King hebben ook de boeken van Dan Brown gelezen. Of gezien, want inmiddels zijn twee van die boeken: de Da Vinci Code en Het Berninimysterie (Angels and Demons), al verfilmd met Tom Hanks in de hoofdrol. Brown’s nieuwste boek zal 30 oktober a.s. verschijnen, en heeft in de Nederlandse vertaling de titel Het Verloren Symbool mee gekregen. Na meer dan vijf jaar dan eindelijk de langverwachte opvolger!
Niets is wat het lijkt in een thriller van Dan Brown. Het verloren symbool neemt je mee in een avontuur dat zich afspeelt in een tijdspanne van slechts twaalf uur. Opnieuw is de hoofdrol van kunsthistoricus Robert Landon in dit verhaal, dat zich afspeelt in Washington. Bloedstollend spannend en onderbouwd met gedegen research: het verloren symbool laat zien waarom Dan Brown terecht ’s werelds bestverkopende thrillerauteur is. De eerste oplage zal een half miljoen exemplaren bedragen! De Da Vinci Code was goed voor een wereldwijde verkoop van 81 miljoen, en voor Nederland en Vlaanderen meer dan 1,3 miljoen exemplaren. Kortom: Brown is HOT!

De Nederlandse cover is nog niet bekend gemaakt. Luitingh beloofde ons dat we als het boek straks verschenen is een leuke actie mochten doen om boeken weg te geven, dus houdt Kings Things in de gaten!

Het Verloren Symbool
Paperback
978 90 245 5328 0
22,90