maandag 21 september 2009

Winnaars!

Omdat het vandaag onze 7e verjaardag was, gaven we prijzen weg als je mailtje op bepaalde tijdstippen binnenkwam. We kunnen alvast de winnaars bekend maken:

De paperback van Gevangen gaat naar Onno van Elsacker uit Almere, want zijn mail was om precies 7:00 bij ons binnen. En omdat de mail van Marcel Sentel uit Roosendaal om precies 19:47 binnen was, mag hij op 18 oktober naar het Fantastyval, en naar de workshop van Michael Wheelan. Elles Smit uit Uitgeest krijgt een t-shirt in maat M thuisgestuurd, omdat haar mailtje exact om 21:09 binnenviel.

De poedelprijs (een verrassing!) gaat naar Sebastiaan Hensen uit IJmuiden. Ook zijn mail was precies om 7:00 binnen, maar omdat er meer waren werd er geloot, en helaas viel hij niet in de 'echte' prijzen. Verder krijgen Gabriella Arle, Frauke Cambré , Helga van Elsacke, Karin Bisschops, Mike Helgers, Marij Gerats en Bauke Burghout een kleinigheid thuisgestuurd. Ook hun mail was wel op het juiste tijdstip binnen, en ze werden helemaal voor de grote prijzen uitgeloot.

Gefeliciteerd met onze verjaardag! De prijzen komen zo snel mogelijk naar je toe.