zaterdag 7 november 2009

Misery AFGELAST!

M-lab heeft besloten de musicalversie Misery af te gelasten. De artistieke leiding van M-lab en de schrijver/componist konden het helaas niet eens worden over een versie van het script die door alle partijen geschikt werd bevonden om aan het publiek te presenteren.
Artistiek directeur Koen van Dijk: "In een theater als M-lab kan dat gebeuren. We hebben een uniek theater, een laboratorium voor muziektheater, waar je op artistiek vlak veel kunt uitproberen. Vaak levert dat prachtige, verrassende voorstellingen op, maar dat kan niet altijd het geval zijn. We hebben vandaag het besluit genomen om de voorstellingen die voor november gepland zijn, te cancellen." Dit tot grote teleurstelling van alle uitvoerenden, aan wiens talent en inzet het in geen geval heeft gelegen. Wellicht komt deze voorstelling in een later stadium alsnog op het programma. Iedereen die al een kaartje had gekocht voor een voorstelling krijgt zijn geld terug. Stuur een mail naar info@m-lab.nl met daarin uw naam, bankrekening nummer,
e-ticket nummer en de datum wanneer u de voorstelling zou gaan bezoeken. M-Lab zal er dan voor zorgen dat u uw geld terug gestort krijgt.
Dit betekent ook dat we voor de prijsvraag die tot 5 november liep, geen tickets voor Misery kunnen weggeven. We zijn op zoek naar een vervangende prijs, en zullen toch een gelukkige uit de hoge hoed trekken!