donderdag 7 juli 2011

22-11-63

Geweldig nieuws voor de verzamelaars: er komt weer een gelimiteerde hardcover oplage van 1000 exemplaren in november a.s. van het nieuwste boek 22-1--63!
Schijnbaar is het de uitgever bevallen met de uitgave van Gevangen, die ook al in een gelimiteerde oplage kwam en is die goed genoeg verkocht om het met deze nieuwe titel van King nog een keer te doen.
Wij, de verzamelaars zijn er natuurlijk blij mee! We hopen dat we als fanclub weer hardcovers kunnen gaan verkopen (online, maar wellicht ook op de dollarbabydag) aan jullie, aangezien we dan ook een klein percentage van de verkoop in de fanclubkas zouden mogen storten. We laten het je natuurlijk weten!
November 2011 (exacte datum laten we nog weten!) is het zover! ISBN 9789024542192 voor de paperback van 24.95. De gelimiteerde hardcover heeft ISBN 9789024533626 en kost 34.95.


Ook de flaptekst is bekend geworden: 22 november 1963: de moord op president John F. Kennedy. Er zijn veel mensen die geloven dat de wereld er nu veel beter aan toe zou zijn als die moord voorkomen had kunnen worden.
Jake Epping krijgt onverwacht de kans om precies dat te doen: er bevind zich een doorgang naar 1958 in zijn favoriete hamburgertent. Jake aarzelt niet, neemt een nieuwe identiteit aan en reist naar het verleden.
Hij ontdekt dat het toen lekkerder rook, er minder vliegtuigstrepen in de lucht waren, het leven er langzamer en vriendelijker verliep... maar ook dat het verleden een weerbarstig en gevaarlijk karakter heeft. Het laat zich niet graag veranderen. De belangrijkste troef die het verleden in handen heeft, is de liefde, die Jake destijds in het heden ontglipte, maar die hem des te sterker in het verleden verankert.
Lukt het Jake uiteindelijk toch om Kennedy's leven te redden? En wat voor onverwachte, huiveringwekkende consequenties heeft dat in het heden?
Een 'what if' thriller die langzaam onder je huid kruipt en je niet meer loslaat!