zondag 27 november 2011

Kings Things december/januari online

Dankzij de prachtige composities van Martine Bleyen is deze Kings Things helemaal in kerststemming!
Je krijgt de kans om ons logo te pimpen of te vernieuwen in een wedstrijd, er is een prijsvraga en we geven weer prachtige prijzen weg, zoals posters en boeken!
Ben je naar onze Dollarbabydag in Antwerpen geweest halverwege november? Je vindt in deze Kings Things een verslag hoe het was en wat je hebt gemist – misschien wel een van de gelimiteerde, genummerde exemplaren van De beproeving die wij van Luitingh cadeau mochten doen!
Ivan Lok ging naar Amerika, en natuurlijk ook ‘even langs’ bij Stephen King, en schreef er een prachtig verslag van! Ook vind je een interessant artikel over King’s ‘andere kant’ en krijg je de uitslagen van prijsvragen, een vervolg in de strip van Richard Wouters’ Dolans Cadillac, heel veel nieuws en nieuwe informatie over Nederlandse uitgaven van King en schrijvers die we graag aanraden, en zijn er ook diverse boek- en filmrecensies te lezen. Eindelijk is weer eens een filmrecensie van onze Tim; die dit keer Melancholia van Von Trier heeft bekeken.
En inderdaad, met deze Kings Things moet je de komende festiviteiten als Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw gaan overbruggen, dus duik er snel in en mis niets!

Surf snel naar de nieuwste Kings Things! (of wordt gratis lid via de website; http://www.stephenking.nl/ - Kings Things)