dinsdag 1 mei 2012

Kings Things mei online!

Een beetje verlaat, maar Kings Things van de maand mei staat nu online! Deze keer hebben we de vertaling van een superlang interview dat King had met Neil Gayman, voor de Sunday Times. Daarin plaatste hij een opmerking over een nieuw boek, met de naam Joyland. Tijd om meer te ontdekken; tijd voor een interview dus!

We kunnen wat nieuwe vrijwilligers aan je voorstellen, en we hebben er een paar nieuwe sponsors bij, waar wij een klein percentage krijgen als je er iets koopt. We weten meer over Doctor Sleep en het vervolg in de Donkere Toren serie, en natuurlijk laten we je meer weten over de komende uitgaven in Nederland. En niet alleen van King, maar ook van andere schrijvers die fans van King graag mogen lezen. Er is weer een nieuwe prijsvraag, Luckey Quarter en een vervolg in de Dolan strip van Richard Wouters.

We kunnen je ook verklappen dat we al met serieuze plannen voor de viering van ons 10-jarig bestaan bezig zijn en ons nieuwe logo dat op de nieuwe merchandise gedrukt gaat worden. Voor nu is er in elk geval weer genoeg te zien (Martine liet zich inspireren door The wind trough the keyhole), en te lezen: we wensen je er veel plezier bij!

Surf snel naar de nieuwste Kings Things!