dinsdag 26 juni 2012

Kings Things juli/augustus

juli / augustus
Met dit nummer zul je het de twee maanden moeten doen, want de eerstvolgende Kings Things komt pas eind augustus weer. Het kan zijn dat er tussendoor wat losse Extra’s worden verzonden als er belangrijke dingen gebeuren (we verwachten meer over de komende fanclubdag te kunnen melden), maar het is nu eenmaal komkommertijd en dus nemen wij ook even een welverdiende vakantie... In deze Kings Things: Een heerlijk verhaal van onze Ninja, met prachtige tekeningen erbij die werden gemaakt door onze Martine. Print het gerust uit, en neem het mee voor in de tram of op het strand: een lekker spannend verhaal dat de 4e prijs won in de Pure Thriller Awards wedstrijd.
Jeroen schreef zijn eerste filmrecensie over Piranha 3DD. De nieuwe comic van De Beproeving (deel 4—zware gevallen) is uit en je leest een recensie. Er is een leuke puzzel waar je nog wel even zoet mee bent voor je de oplossing hebt en we hebben lekker veel nieuws; vooral op het filmfront is er weer een en ander te melden over komende remakes en dollarbaby’s.
Natuurlijk schotelen we je wat recensies voor van boeken en ontbreekt onze strip Dolan’s Cadillac van Richard niet. Kortom; er is weer genoeg te lezen en te zien in deze Kings Things.
Surf snel naar de nieuwe Kings Things