maandag 24 september 2012

Kings Things oktober

De tijd vliegt, en ook de voorbereidingen voor de fanclubdag zijn nog steeds in volle gang. De hotline met Luitingh staat roodgloeiend. Het wordt echt een heel leuke dag en we vertellen je het laatste nieuws! Je hebt je ticket toch hopelijk al besteld he?! Niet?! Het kan nog tot eind oktober!

Daarnaast willen we graag je aandacht even vragen over de hardcover van De wind door het sleutelgat. Als je die namelijk graag in de hardcover uitgave zou willen hebben, zoals de hele serie laatst is uitgegeven, moet je toch echt even reageren. Als Luitingh namelijk 500 aanmeldingen krijgt, of meer, is de kans groot dat dit boek er komt!

Natuurlijk is er ook weer een nieuwe prijsvraag, vervolg van de strip Dolan’s Cadillac, recensies van boeken en films en natuurlijk diverse nieuwtjes. Onze Martine maakte een prachtige verjaardagstekening waarop weer heel veel karakters uit Kings boeken (en King zelf—zie je hem?) terug te vinden zijn. Ook een artikel over ‘Boekvoorhaar’ over boeken voor mannen en vrouwen. Maar we schrokken van het bericht over het overlijden van Green Mile acteur Michael Clark Duncan aka John Coffey, begin september. We hebben een kort artikel hierover.

Ga snel naar het archief en lees de nieuwste Kings Things!