dinsdag 9 oktober 2012

TITEL Fanclub uitgave bekend in Kings Things!

We hebben toestemming gekregen van Luitingh voor een speciale uitgave (met origineel artwork!) voor ons 10-jarig bestaan! De bestelling is gedaan, en de coverartist is druk bezig voor de kaft!
Welke titel dit is, hoe je eraan kunt komen, en wat zo’n Nederlandstalige, superspeciale, gelimiteerde hardcover uitgave, die je als fan zeker in je verzameling wilt hebben dan moet kosten lees je in de zojuist verstuurde Kings Things extra!
 
Ook hebben we weer een flink aantal unieke manuscripten gekregen voor onze loterijen! Op de foto zie je het al: het zijn manuscripten en Advanced Uncorrected proofs van diverse King titels! Dat is iets waar je
normaal als fan nooit aan kunt komen, en iets dat je alleen bij ons op de Fanclubdag kunt winnen! Koop gewoon een lootje van 1 euro (gehele dag geldig) per stuk op 10 november a.s. tijdens de fanclubdag en maak gebruik van deze UNIEKE KANS OM ER EEN TE BEMACHTIGEN!
 
Bestel nu als een speer je fanclubdagticket in onze shop en wees er bij, maar kijk eerst snel in Kings Things Extra!
(Je moet ingeschreven zijn om Kings Things te kunnen lezen, dus schrijf je nu snel en GRATIS in voor ons maandelijks mailing magazine en mis nooit meer zo'n nieuwtje! http://www.stephenking.nl/kingsthingsinschrijven.htm)