zaterdag 12 april 2008

Waarschuwing: in mei zijn we van lotje getikt!


In mei worden we helemaal gek! We ruimen onze prijzenkast eens op en geven heel veel boeken en andere artikelen weg! Niet alleen van Stephen King, ook van andere schrijvers! Behalve heel veel boeken en films van Stephen King, zijn vrouw Tabitha en zoon Joe Hill, geven we ook boeken van de volgende schrijvers weg: Rianne Lampers, Anko van der Woude, Nico de Braeckeleer (zie de komende Kings Things), Dave Tassel (zie de komende Kings Things) Thomas Olde Heuvelt en Willem Asman. We zijn echt helemaal van lotje getikt de komende maand (dat je maar even gewaarschuwd bent hè...)!!!

Je mag met alle prijsvragen meedoen, en je hebt telkens maar een paar dagen of uren de tijd om te reageren. Er is maar 1 voorwaarde: dat je bent ingeschreven op Kings Things: ons gratis maandelijks mailingmagazine! Ben je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel hier en doe mee!

Welke prijzen we weggeven staat telkens bij de prijsvraag die je apart krijgt toegestuurd. Let goed op de inzendtermijn: inzendingen die te laat binnenkomen doen namelijk niet mee! Winnaars worden telkens via Kings Things bekend gemaakt.

Geen opmerkingen: