zondag 24 februari 2013

Kings Things maart 2013!

Deze maand verwennen we je eens met een uitgebreid interview dat King had met Anthony Breznican voor Entertainment weekly. Omdat het gaat over het nieuwe boek: Dr. Sleep, leek het ons een goed idee dit interview te vertalen naar het Nederlands, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Kijk jij ook al zo uit naar het vervolg op The Shining? Luitingh besteedt ook veel aandacht aan het nieuwe boek; en heeft ons een hele stapel ‘save the date’ kaartjes gegeven. We geven die (en meer!) weer weg, dus kijk snel verder in deze Kings Things!
En dan hopen we je blij te maken met het korte verhaal ‘Zwart’. Het is geschreven door Bo-Ann Bosman en het is prachtig geïllustreerd door onze eigen Martine.
Maar ook deze Kings Things staat natuurlijk weer vol met nieuws en nieuwtjes, handige overzichten en recensies van boeken en een Dollarbaby. Natuurlijk kun je weer een mooie prijs winnen, bij een lekker pittige prijsvraag, of door mee toe doen aan Luckey Quarter (doe eens mee!) Ook de winnaars van de prijsvraag en het boek Bloeddorst van Mark van Dijk maken we bekend. Een stampvolle Kings Things dus, met hopelijk voor elk weer wat wils!