donderdag 19 juni 2008

Help mee met het Illustrated MOVIE Trivia Book

Eindelijk komt er een trivia over Stephen King films! "The Illustrated Stephen King MOVIE Trivia Book" is nu in de maak. Vele films, miniseries, televisieoptredens zullen in het boek voorkomen, en het mooiste van alles is dat de meeste van deze vragen door Stephen King’s grootste fans ingestuurd kunnen worden! Die vragen worden bewerkt door Brian Freeman (oprichter van StephenKingNews.com en co-editor van The Illustrated Stephen King Trivia Book with Bev Vincent). Ook onze Zweedse collega Lilja zal zijn steentje bijdragen. Er zal artwork van Glen Chadbourne (Secretary of Dreams) in het boek worden opgenomen, en een nawoord van een speciale gast die uit eigen ervaring over King’s films kan vertellen!
Meer details zijn nog niet bekend, maar de makers van het boek willen het graag samenstellen met fans van Stephen King. Je kunt dus vragen opsturen en daarmee misschien wel een van de boektrivia boeken winnen! Je kunt zelfs een gesigneerd exemplaar winnen door je in te schrijven op de nieuwe, exclusieve mailinglist!
Elke week zullen de schrijvers titels van vijf verschillende films posten waarop je kunt reageren, dus je hebt elke week vijf kansen om een boek te winnen! Help ook mee met dit boek en surf naar deze site: http://www.stephenkingtrivia.com/