vrijdag 30 januari 2009

Veel schrijvers op Elf Fantasy!

25 en 26 april is het weer tijd voor de Elf Fantasy Fair. Kasteel de Haar in Haarzuilens verandert voor deze gelegenheid in het magische Elfiƫ. Tijdens het evenement zullen auteurs Thomas Olde Heuvelt (Leerling Tovenaar Vader & Zoon) en Adrian Stone (pseudoniem van Ad van Tiggelen) ook aanwezig zijn om boeken te signeren. Ook Jack Lance (Ron Puyn) en Alex de Jong zullen er weer staan in de Pure Fantasy tent om boeken te verkopen en te signeren. Welke andere schrijvers er in de tent aanwezig zullen zijn is op dit moment nog niet bekend gemaakt.
Adrian Stone heeft een lezing voorbereid over religie en spiritualiteit in fantasy. De tijden waarop Adrian en Thomas op de Fair zullen zijn, zullen t.z.t. op deze site te vinden zijn. Adrian Stone heeft nu zijn eigen website gelanceerd en houdt zijn bezoekers persoonlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond zijn boeken. Binnenkort kunt u op de website ook een voorproefje van zijn eerste boek Profeet van de Duivel verwachten. Profeet van de Duivel verschijnt geheel herzien in april 2009 (van de eerste versie is een recensie te lezen op onze site).
Pure Fantasy bestaat dit jaar 5 jaar, dus hebben ze een leuke aanbieding bij de Elf: geen 4 nummers (een jaar) voor 25 euro, maar vijf nummers voor 25 euro! Zie ook hun website! Wanneer het volgende boek van Thomas in de winkels verkrijgbaar zal zijn is op dit moment nog niet bekend. De moeite waard om naar De Elf te gaan en het hem zelf te vragen!