zaterdag 16 februari 2008

Wil je meepraten over Stephen King?!! 22 februari!

Beste fans,

===inmiddels hebben we voldoende reacties, je kunt niet meer reageren===

Door het nieuwe televisieprogramma 'de Leescoupé' van de KRO zijn we benaderd om te komen praten over Stephen King. Het is allemaal op heel korte termijn, want zij willen 22 februari a.s. het gesprek al opnemen. Ze zijn op zoek naar mensen met een passie voor Stephen King die hierover willen praten.

Wil je meedoen, en ben je beschikbaar op 22 februari: mail dan naar fanclub@stephenking.nl en wij zorgen dan voor meer informatie betreffende de opname dag (is momenteel nog niet binnen).

Hieronder de mail die we toegestuurd kregen:

Ik zal u allereerst iets meer vertellen over het programma. Het programma gaat zich geheel afspelen in de trein. In onze Leescoupé vertellen reizigers over een bijzonder boek dat zij aan het lezen zijn of hebben gelezen. Boeken zeggen vaak veel over de lezer zelf. Naast het verhaal dat het boek vertelt, zijn we dus ook geïnteresseerd in het persoonlijke verhaal en mening van de lezer! In een ander onderdeel van het programma gaat een panel elke keer in discussie over een boek.
Tenslotte is er een bekende Nederlander of schrijver die vertelt over zijn of haar favoriete boek. Het programma wordt gepresenteerd door Karin de Groot en uitgezonden vanaf 3 februari op Nederland 2.

We zoeken 3 - 4 mensen die willen praten over hun passie voor Stephen King. Wat vindt men zo goed aan zijn werk? Wat is het favoriete boek? Wat is het grootste misverstand over Stephen King zijn vragen die er gesteld kunnen worden. Misschien heeft iemand ook wel een leuke anekdote. We willen dit gesprek het liefst al volgende week vrijdag 22 februari opnemen! Lijkt het je leuk om over je passie te praten op televisie reageer dan snel.

Geen opmerkingen: